Echipa

P1

PNGSL

ENTE PARCO NAZIONALE DEL GRAN SASSO E MONTI DELLA LAGA

ITALIA

P2

ONPMA

FOREAS DIAXEIRISIS ETHNIKOU DRUMOU OLYMBOU

GRECIA

P3

NSWMN

NATURPARK SCHWARZWALD MITTE/NORD E.V.

GERMANIA

P4

UTH

PANEPISTIMIO THESSALIAS

GRECIA

P5

USV

UNIVERSITATEA STEFAN CEL MARE DIN SUCEAVA

ROMÂNIA

P6

MAKRO

MAKRO YONETIM GELISTIRME DANISMANLIK LTD. STI.

CURCAN

P7

CTFC

CONSORCI CENTRE DE CIENCIA I TECNOLOGIA FORESTAL DE CATALUNYA

SPANIA

P8

SYNTHESIS

SYNTHESIS CENTER FOR RESEARCH AND EDUCATION LTD.

CIPRU

P9

INTEGRA

INTEGRA FILDER E.V.

GERMANIA

undefined Click on a partner, from the table above, to view the staff members.

PNGSL

Elena Curcetti
Licență în știință și tehnologie alimentară. Activ în principal în gestionarea multor proiecte și programe pentru încurajarea adoptării practicilor agricole durabile. Ea este coordonatorul managerului proiectului VALOR.

Pina Leone
Grad de educație științifică. Educatori de mediu A fost coordonator intern în numeroase proiecte UE active în principal în implicarea și participarea părților interesate, a programului educațional de mediu și a problemelor administrative interne generale.

Giorgio Davini
Licență în științe agricole. Activ în principal în elaborarea de proiecte și programe pentru încurajarea adoptării practicilor agricole durabile; coordonarea programelor de culturi alimentare locale în parc prin implicarea cu fermierii și activitatea de asistență tehnică.

Luca Schillaci
Licență în științe agricole. Elaborarea și implementarea de proiecte și programe care vizează crescătorii locali ai parcului, prin serii de întâlniri continue cu fermierii și activitatea de asistență tehnică.


NSWMN

Karl-Heinz Dunker
Licențiat în silvicultor și director general al Parcului Natural Pădurea Neagră Centrală / Nord.

Yvonne Flesch
Geograf și absolvent director adjunct al parcului natural. Ea conduce departamentul de dezvoltare regională durabilă din parcul natural.

Michaela Blank
Instruire ca secretar în limbi străine. Este responsabilă de secretariatul parcului natural.

Bianca Brosch
Grad în dezvoltare regională durabilă. Ea este responsabilă pentru proiectele regionale de marketing ale parcului natural, precum piețele parcurilor naturale și gazdele parcului natural.

Jochen Denker
Licență în istorie. El este responsabil pentru activitățile de presă și relații publice din parcul natural.


UTH

Dr. Nikolaos Katsoulas (bărbat)
Profesor la Universitatea din Tesalia (BSc-MSc în Agronomie-1997, doctor în inginerie agricolă-2002), director al Laboratorului construcțiilor agricole și controlului mediului. Are mai mult de 15 ani de experiență academică, de cercetare și predare. Interesul său de cercetare include tehnologii, automatizări, proiectare, modelare și control în sere, planificarea irigațiilor, sisteme hidroponice și aquaponice, gestionarea energiei, surse de energie regenerabilă, producția de microgale și altele. El a participat la peste 40 de proiecte de cercetare finanțate de UE și naționale (grecești) și a publicat peste 200 de publicații (mai mult de 60 în reviste de evaluare inter pares,> 1200 de citate de la terți, h-index = 20).

Domnul Charalampos Samantzis (bărbat)
A fost angajat în funcția de director general al CIE al Universității din Thessaly, în timp ce a fost responsabil pentru Oficiul de carieră din 2004 și coordonator european al proiectelor în diferite inițiative ale proiectelor UE. Are o experiență puternică în proiecte antreprenoriale și, în plus, participă și coordonează proiectul Erasmus pentru tineri antreprenori (EASME) din ultimii 10 ani în Grecia. Fiind responsabil pentru elaborarea strategiei și a planului de implementare pentru Biroul de servicii de carieră, domnul Samantzis a fost, de asemenea, responsabil pentru dezvoltarea și extinderea bazei organizațiilor interesate să ofere oportunități de formare și angajare pentru studenții absolvenți de la Universitatea din Tesalia.

Doamna Eleni Vezali (femeie)
A fost angajată în Centrul de învățare pe tot parcursul vieții / Centrul de formare profesională al UTH în calitate de manager de proiect / coordonator în perioada octombrie 2015 – 2018. În prezent, funcționează ca manager de proiect și supervizor financiar la CIE într-o serie de proiecte europene Erasmus +. ca Erasmus pentru tineri antreprenori (EASME), GIG (DG Ocuparea forței de muncă), oCITY (alianțe Erasmus + Cunoaștere) și multe altele. Doamna Vezali oferă o gamă largă de asistență, oferită studiilor sale în economie aplicată și finanțe, oferind o mână de ajutor atât aspectelor financiare ale programelor, cât și părților tehnice și de cercetare.

Dr. Dimitrios Papanastasiou (bărbat)
Asociat stiintific la Universitatea din Tesalia. Este fizician, cu MSc în fizică de mediu și doctorat în poluare atmosferică și meteorologie. Interesele sale de cercetare includ calitatea aerului și (agro) meteorologia, printre altele. Are o vastă experiență în monitorizarea parametrilor de mediu în zonele și clădirile urbane și rurale și în exploatarea parametrilor de mediu în aplicații și producție agricolă și animalieră. Are o experiență de cercetare de 12 ani, participând la 23 de proiecte de cercetare, dezvoltare și rețea, experiență didactică de 18 ani în universități și instituții tehnologice de învățământ și experiență de 8 ani ca formator pentru adulți. El a publicat 29 de lucrări în reviste științifice internaționale revizuite de la egal la egal și 65 de lucrări în cadrul lucrărilor conferinței (> 350 de citate ale terților, h-index = 9). Este un formator certificat pentru adulți, bine instruit și cu experiență în aplicarea tehnicilor educaționale.

Dr. Dimitrios Antoniadis (bărbat)
Asociat științific la Departamentul de Producție Cultură și Mediu Rural al Universității din Tesalia. Este agricultor (2001), cu un master în domeniul protecției plantelor și doctorat în bioclimatologie. De asemenea, este absolvent al Departamentului de Biologie al Universității Naționale Kapodistriene din Atena și al Departamentului de Inginerie Arhitecturală al Universității din Tesalia. Interesele sale de cercetare se referă la Green Greenery, Protecția plantelor și Managementul mediului aerian din sere. El are o experiență vastă în stabilirea și conservarea vegetației urbane și în protecția plantelor și experiență didactică în biologie, fitopatologie și bioclimatologie. A participat la 9 proiecte de cercetare și a publicat 4 lucrări în reviste științifice internaționale revizuite de la egal la egal și 4 lucrări în cadrul lucrărilor conferinței. El este, de asemenea, șeful departamentului de dezvoltare rurală din municipiul Volos.

Domnul Georgios Miliokas (bărbat)
Asociat științific la Departamentul de Producție Cultură și Mediu Rural al Universității din Tesalia. Este agronom (BSc în Agronomie-2013, MSc în fitomedicină-2015). Interesele sale de cercetare includ managementul integrat al dăunătorilor, protecția plantelor, gestionarea mediului aerian din sere. El a fost implicat în mai mult de 7 proiecte de cercetare la nivel național și UE, în timp ce principalul său domeniu de activitate include monitorizarea și evaluarea sistemelor de senzori de cultură, proiectarea, dezvoltarea și actualizarea site-urilor web ale proiectelor și proiectarea de materiale de diseminare, printre altele.

Doamna Elli Armira (femeie)
Angajată în Laboratorul de Construcții Agricole și Control de Mediu al Universității din Tesalia din iulie 2018. Prin studiile sale la Facultatea de Management și Economie, a Bibliotecii Departamentului Științe și Informații, a obținut o largă cunoaștere în domeniul managementului informațiilor. Cadrul său profesional include participarea la proiecte de cercetare ca asistent administrativ și financiar. Ea a fost implicată în gestionarea a peste 15 proiecte UE și naționale în Laboratorul de construcții agricole și control de mediu. Domeniul său de activitate include acțiuni de susținere pentru proiectele de cercetare, precum și gestionarea administrativă a acestora, acțiuni de publicitate și diseminare către alte entități de cercetare publice și private, căutare de oportunități de finanțare, diligență și asistență în propuneri de finanțare a programelor de cercetare.


CTFC

Rosa M. Ricart
Diplomă de filologie engleză, masterat în prevenirea riscurilor profesionale și cu formare în pedagogie. Responsabil pentru Agenția Națională a Consiliului European pentru Silvicultură și Abilități de Mediu (EFESC) – Spania. Experiență în domeniul educației și activităților de instruire, în special în evaluarea și certificarea formării, nu numai în sectorul forestier, ci și în ceea ce privește multe aspecte ale achiziției de competențe într-un mediu rural.

Domnule Carles Lorca
(Inginer agricol) este tehnicianul Consiliului European pentru Abilitățile Forestiere și de Mediu (EFESC) la Agenția Națională – Spania la CTFC. De asemenea, a fost profesor într-un colegiu VET pentru agricultură și silvicultură de mai bine de 15 ani și s-a specializat în certificările de abilități forestiere ca evaluator EFESC. La CTFC, lucrează în proiecte europene precum Erasmus + și POTECFA, bazate pe aspecte educaționale și pedagogice ale abilităților de formare a mediului și certificări profesionale pentru sectorul agricol și forestier. Limbi vorbite: catalană, spaniolă, franceză și engleză.



Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru elaborarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațiilor conținute în aceasta.

Αρέσει σε %d bloggers: